Om Skagen Bryghus

Skagen Bryghus

Skagen Bryghus A/S blev etableret år 2005 i Skagens Gamle Elværk på Kirkevej 10, i Skagens centrum.

I den gamle maskinhal, hvor der før stod store dieselmotorer til el-produktion, er der nu opført et 2.000 liters tysk Kaspar Schultz brygværk med kobber beklædning og 9 gærtanke.

I restauranten er der plads til ca. 200 gæster, som bliver forsynet fra mahognibaren med 24 fadølshaner. God frokost, håndbrygget øl og rockmusik hver fredag og lørdag, er kendetegnet for Skagen Bryghus. Restauranten blev udvidet i 2019 med Lounge afdeling på 1.sal, og plads til 100 gæster. Et kig direkte ned til brygværk, gærtanke og scene.

Vi har Danmarks største Biergarten, med plads til ca. 500 gæster, betjent af 2 barer med 24 fadølshaner. Til at føde alle fadølshanerne, har vi i ølkælderen 18 stk. serveringstanke a’ 1.000 liter med friskbrygget fadøl. Bryghuset har altid 65.000 liter øl på gær, lager, tap og kældertanke.

Der bliver arrangeret rundvisning og ølsmagning i bryggeri/tapperi, flere gange om ugen, hele året rundt.
På Skagen Bryghus brygger vi specialøl efter Brygmester René Søgaard Sørensens opskrifter. Vi har et bredt sortiment på ca. 30 forskellige øl, herudover brygger vi øl efter årstid og ønsker.

I 2017 kom et nyt produkt på gaden, ”Ølsnaps” destilleret på Skagen Bryghus øl. Vi har forskellige typer, lagret på gamle sherry, bourbonfade og nye franske egetræstønder.

Herudover har vi i 2019 lanceret vores egen Gin og Vodka baseret på destilleret øl tilsat forskellige ingredienser. I starten af 2021 kom der forskellige snapse, brændevine og bjeske. Skagen Bryghus er et af Nordjyllands største musiksteder. Vi har ca. 150 musikarrangementer om året. Fredag eftermiddag kl.16.00-18.15 har vi som regel en sologuitarist på, og en gang imellem duo eller rockbands, særligt i forbindelse med helligdage. Hver lørdag hele året rundt, er der koncert kl.15.00-18.00. Musikstilen er typisk rock, bluesrock, blues, hits og pop. Følg med her

Skagen Bryghus øl kan købes i hele landet og selvfølgelig på Bryghuset eller i vores webshop, hvor du udover øllet også kan købe forskellige merchandise her

Bryggeriets ledelse

Direktør og Brygmester
René Diget Søgaard Sørensen.