Om Skagen Bryghus

Skagen Bryghus A/S er etableret år 2005 i Skagens gamle elværk på Kirkevej 10, tæt på Skagens centrum.

I den gamle maskinhal, hvor der før stod store dieselmotorer til produktion af el, er der nu opført et 2.000 liters tysk Kaspar Schultz brygværk med kobber beklædning og 7 x 4.000 liters + 2 x 2.000 liters gærtanke. I restaurandelen er der opført en lang mahogni bar med 24 fadølshaner. Vi har Danmarks største Biergarten, med plads til 500 gæster. Her er 2 udebarer med 24 fadølshaner. Til at føde fadølshanerne, har vi en kapacitet på 16 serveringstanke x 1.000 liter friskbrygget fadøl liggende i kælderen.

På Skagen Bryghus brygger vi special øl efter egne recepter, og tapper selv på eget tapperi. Vi har et fast udvalg på ca.20 øl af forskellige typer, desuden brygger vi mange special øl efter den enkelte årstid og ønske.

I 2017 kom et nyt produkt på gaden, ”Ølsnaps” destilleret på Skagen øl. Vi har forskellige typer, lagret på gammel sherryfade, bourbonfade og nye franske egetræstønder.

Vi arrangerer jævnligt rundvisninger på bryghuset og tapperiet inkl. ølsmagning, se mere i oversigten for vores åbningstider. Vi har mange flotte gaveæsker med et sortiment af vores produkter, diverse glas m/logo, forklæder, oplukkere, underbukser, huer, vægure, emaljeskilte osv.

Skagen Bryghus er også et af Nordjyllands største musiksteder. Vi har ca. 150 musikarrangementer om året. Fredag eftermiddag kl.16.00-18.15 har vi som regel en sologuitarist på, og engang imellem duo eller rockbands, særligt i forbindelse med helligdage. Hver lørdag hele året rundt, er der rockkoncert kl.15.00-18.00. Musikstilen er typisk rock, bluesrock, blues, hits og pop. Men følg med i Musikprogrammet under ”Nyheder”, som løbende bliver opdateret.

Under Skagen Festivalen er der musik i vores gårdhave 4 dage i træk fra kl.12.00-23.30, med 12 bands. Her kan nævnes GAS-BI-DUA (Gasolin & Shu Bi Dua), som spiller 2 dage i træk.

Hvert år til Pinse-lørdag og lørdag i Efterårsferien (uge 42), har vi 25 mands tyrolerorkester på besøg, som spiller tyrolermusik og dansktop. Dette bliver afholdt i et stort telt i vores gård. Her er plads til 400 gæster, og billetter til disse 2 arrangementer kan findes i vores webshop. Her er altid en god buffet fra en slagter tilknyttet.