Bryghuset vinder retssag

Skagen Bryghus flag

Bryghuset vinder retssag

Skagen Bryghus har netop vundet en retssag som var rejst efter at Frederikshavn kommune havde anmeldt Bryghuset for at have spillet for højt musik d. 17. juni 2017.

Anmeldelsen skete på baggrund af en støjmåling som af Frederikshavn kommune selv havde angivet som en “orienterende måling”, og noget sådan kan man ikke bruge til noget i en reel sammenhæng udtaler Advokat for Bryghuset Jens Stadum.

Jens Stadum fortsætter, at politiet burde havde sendt besked tilbage til kommunen med oplysning om at denne måling ikke kunne bruges.

Jens Stadum undrer sig ligeledes over, hvorfor at kommunen ikke inviterede til dialog efter den vejledende måling 17. juni 2017.

Resultatet blev, at retten var enig, og Bryghuset slipper således for at betale den bøde på 10.000,- som var blevet pålagt.

Flere nyheder

Vi søger bryggere, er det dig?

Skagen Bryghus søger en fuldtidsansat, til et bryggeri i fremgang og vækst, og som er garant for øl af allerhøjeste kvalitet.
Du vil blive oplært i ølbrygning og vores maskiner

Nissebox m/Jule Ølsnaps bestående af:
2 fl. Klitnisse, 2 fl. Gårdnisse, 2 fl. Skawnisse, 1 fl. Hønisse, 2 fl. Havenisse, 2 fl. Kravlenisse, 2 fl. Vatnisse, 2 fl. Skibsnisse, 1 fl. Jule Ølsnaps lavet på destilleret øl tilsmagt med de gode “julekrydderier”

Vind denne Nissebox

Vi trækker lod i December om denne lækre Nissebox.
Tilmeld dig nedenunder for at være med i lodtrækningen og skrive dig op til Skagen Bryghus nyhedsbrev.