Nohrlund Whisky Sour

Nohrlund Whisky Sour

39.00 kr.

Ikke på lager

Nohrlund Whisky Sour

Vi har lavet vores egen udgave af den klassiske Whisky Sour cocktail baseret på en 17 år gammel økologisk highland whisky fra Skotland. Du kan roligt glæde dig til en let syrlig og cremet cocktail med en dyb og lang eftersmag – som også kan nydes af dem, der ellers ikke drikker whisky. Psst den er desuden 100% vegansk.

Til at fuldende oplevelsen har vi vedlagt tørrede økologiske citronskiver, som kan bruges til at pynte cocktailen flot af, når nu barerne er lukket.

Servering
Fylden oplevelsen på følgende måde: Når man skal nyde en Nohrlund Whisky Sour hældes halvdelen af flasken op i glasset, hvorefter låget skrues på og det resterende indhold rystes hårdt i 10 sekunder, så det skummer.

Alk. 7,5% (180 ml)
Flaskens indhold svarer til 0,9 genstand.

Ingredienser: Whisky*, æblemost*, citronsaft*, kikærtevand*, vand, rørsukker*, citrusbitter*. * Økologiske ingredienser.

Du kan måske også lide

Vi søger bryggere, er det dig?

Skagen Bryghus søger en fuldtidsansat, til et bryggeri i fremgang og vækst, og som er garant for øl af allerhøjeste kvalitet.
Du vil blive oplært i ølbrygning og vores maskiner

Nissebox m/Jule Ølsnaps bestående af:
2 fl. Klitnisse, 2 fl. Gårdnisse, 2 fl. Skawnisse, 1 fl. Hønisse, 2 fl. Havenisse, 2 fl. Kravlenisse, 2 fl. Vatnisse, 2 fl. Skibsnisse, 1 fl. Jule Ølsnaps lavet på destilleret øl tilsmagt med de gode “julekrydderier”

Vind denne Nissebox

Vi trækker lod i December om denne lækre Nissebox.
Tilmeld dig nedenunder for at være med i lodtrækningen og skrive dig op til Skagen Bryghus nyhedsbrev.