Galleri Skawskum på Skagen Bryghus

Galleri Skawskum er et galleri i Skagen Bryghus.

Du vil kunne finde forskellige kunstnere fra Malerifabrikken i Vejle, herunder er der beskrevet om de aktuelle kunstnere.

Milla som maler figurativt, abstrakt og får inspiration af mennesker. Milla er fra 1969, har malet siden hun var 16 år, og udover at male laver hun også smykker. Milla har taget en 2-årig uddannelse på kunstskole i udlandet.

Den danske kunstner Line B., der tidligere har arbejdet som dekoratør, lægger stor vægt på farvesammensætningen i malerierne, så de følger tidens trend, for moderne boligindretning. Med baggrund som dekoratør prøver Line B. på at skabe en helhed i hjemmet med malerierne, der skal være en balance mellem møbler & dekoration.

Freja finder inspiration naturen & hverdagen, hvilket kommer til udtryk via kompositioner af firkanter. Farvernes eget liv, penslernes strøg & rustikke kontraster skaber dybde og tilfører malerierne et æstetisk islæt af ro & balance.

galleri-skawskum-001galleri-skawskum-002galleri-skawskum-003

Den autodidakte Kunstner Julie blev født i 1957. Kunstens verden fangede hende da hun opdagede den afslappende virkning det giver hende at lege med farverne. Det giver energi til kroppen og fryd for øjet og Julie håber at give den samme oplevelse videre til dem der betragter hendes kunst. Julie har taget adskillige kurser gennem årene.

Oline blev født i 1969. Hun er oprindelig uddannet tekstil designer. Sideløbende med tekstil-arbejdet har Oline, siden 1991, arbejdet med malerkunsten, hun er på dette felt ”selvlært”, det giver en god ballast, med den lange erfaring i disse brancher.

Jonas – kunstner af 1962, har arbejdet 15 år med designudvikling af emballage. Jonas blev i 2003 fuldtids kunstner. ”Jeg har alle årene haft tegning og maling som min hobby, eg har ligeledes arbejdet meget med træ-& gipsskulpturer”. Motiverne er som oftest i retning af myter, vilde dyr og gudinder.

galleri-skawskum-006 galleri-skawskum-004 galleri-skawskum-005

Jacob Gade’s billeder består af flere omhyggelige behandlede lag og er som regel ikke præget af den glathed, der er så karakteristisk for color field painting. Den koncentration og gennemarbejdning der er lagt i malerierne, gør at de langsomt bevæger sig. Det bevirker stor spændevidde i hans værker.

Chili er født i 1980 i Chile, men har hele sin opvækst i Danmark. Hun har læst kunsthistorie og billedkunst, før hun kom på kunstskolen. Chili arbejder meget i den lyse farveskala, kombineret med brændte farver. Trods hendes unge alder, har hun et stort talent